Нашиот извршен директор г-дин Жао лично ги посети долгогодишните партнери за да ги зајакне кооперативните односи

2023-09-26

26.9.2023 - Shenzhen Qixingyuan Machinery Equipment Co., Ltd.

Локација: Град Донгуан, провинција Гуангдонг, Кина, 26.9.2023

Weiliuda отсекогаш била лојален партнер на Qixingyuan и двете страни постигнале значителен успех во повеќе проекти. Qixingyuan отсекогаш придавал големо значење на односот со своите клиенти и секогаш е посветен на обезбедување производи со висок квалитет и одлични услуги. Оваа посета беше да се изрази благодарност до клиентот и да се истражи потенцијалот за идна соработка.

На средбата, г-дин Жао ја истакна вредноста на долгорочната соработка меѓу двете страни. Тој рече: „Кооперативниот однос помеѓу Qixingyuan и Weiliuda отсекогаш бил многу успешен, не само затоа што обезбедуваме одлични производи и услуги, туку и затоа што воспоставивме цврста основа на меѓусебна доверба и соработка. Се надеваме дека ќе продолжиме да ја продлабочуваме оваа соработка и заедно да истражиме нови деловни можности и проекти“.

Г-дин Хуанг, извршен директор на Weiliuda, рече дека се многу задоволни од соработката со Qixingyuan и се радуваат на повеќе можности за соработка во иднина. Тој рече: "Qixingyuan отсекогаш бил наш сигурен партнер и секогаш сме биле многу задоволни со нивните производи и услуги. Веруваме дека со заедничка работа, можеме да постигнеме повеќе успех во иднина."

По средбата, г-дин Жао и г-дин Хуанг заеднички потпишаа меморандум, потврдувајќи ја подготвеноста на двете страни за соработка во иднина и ветувајќи дека ќе продолжат да ги зајакнуваат односите на соработка.

Оваа посета не само што ја зајакна соработката помеѓу Qixingyuan и Weiliuda, туку ја покажа и посветеноста и вниманието на Qixingyuan кон своите клиенти. Двете страни се радуваат на повеќе заеднички достигнувања и успеси во иднина


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy